Honlapkészítés

Weboldalt minden szegedinek!

Mit tudnak nyújtani weboldalaink?

RESZPONZIVITÁS

Fontos, hogy bármilyen eszközről is böngészi weboldalad egy érdeklődő, mindig teljes felhasználói élményben lehessen része!

EREDMÉNYESSÉG

Weboldalainkat a keresőoptimalizálási elveknek megfelelően készítjük, hogy hatékonyan érhesd el célközönséged!

BIZTONSÁG

Az általunk készített és karbantartott weboldalakra bátran merünk teljes körű garanciát vállalni!

6 lépéses stratégiánk

01.

Felfedezés

Ahhoz, hogy személyreszabott szolgáltatást tudjunk minden ügyfelünknek nyújtani, meg kell ismernünk vállalkozását, elképzeléseit.

02.

Azonosítás

A feltárt adatokból azonosíthatjuk a fő irányt és azokat a területeket is, melyek plusz törődést igényelnek a projekt sikeres kivitelezésének érdekében.

03.

Design

A kialakult koncepciót formába öntjük, vagyis arculatot adunk az ötletnek. Az egyediség mellett a felhasználóbarát kialakításra törekszünk.

04.

Fejlesztés

A design és a funkció találkozása. A honlap elkészítése során nem csak a célcsoport igényeinek, de a Google keresőalgoritmus elvárásainak is igyekszünk megfelelni.

05.

Optimalizálás

Az elkészült honlap élesítése előtt többször is lehetőséged van módosításokat, kiegészítéseket igényelni a tökéletesítésre törekedve.

06.

Átadás

Ha mindent rendben találtál új honlapoddal kapcsolatban, csapatunk egy utolsó technikai ellenőrzést követően élesíti weboldalad.

Miért válassz minket?

A piac tömve van honlapkészítő vállalkozásokkal, így joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miért pont minket válassz.

Az általunk készített és karbantartott honlapokra garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amíg a mi kezelésünkben áll a weboldal, addig minden jelentkező hibát garanciális javításban, díjmentesen orvosolunk.

A weboldal átadása után sem engedjük el a kezed. Honlap menedzsment szolgáltatásunknak köszönhetően minden a honlap naprakészen tartásával járó terhet és feladatot ránk bízhatsz! 

Mi nem csak szép, de elsősorban hasznos honlapokat készítünk. Egy weboldalba fektetett összeg nem attól lesz drága, hogy sokba kerül, hanem attól, ha nem térül meg (időben).

Mára sajnos kiüresedett ez a fogalom, de mi kötelességünknek érezzük újra megtölteni tartalommal. Szeretjük a pontosságot és hiszünk az adott szó jelentőségében. 

Legyen honlapod akár 7 napon belül!*
Felgyorsult világunkban egyre nagyobb érték a gyors reakcióidő. Mi megbízható partnered tudunk lenni a gyors reagálásban szűk határidős honlapkészítéssel!
*(Egyszerűbb, maximum 5 oldalas honlap esetén)

Kiegészítő szolgáltatások

A honlapodban rejlő lehetőségek maximális kihasználásának érdekében 

Keresőoptimalizálás

Legyél a találati listák elején, hogy a potenciális ügyfelek Téged válasszanak a konkurens vállalkozások helyett!

Honlapmenedzsment

A rendszeresen frissített és karbantartott honlap a sikeres online jelenlét egyik alappillére!

Reszponzivitás

Minden eszközön is!

Eredményesség

Érd el vevőidet hatékonyabban!

Biztonság

Ne aggódj a működésért!

Szeretnél egy hatékony honlapot?

Mindig arra törekszünk, hogy együttműködésünk kölcsönösen előnyös legyen. Válassz minket és segítünk eligazodni az online térben!