Rólunk

Honlapkészítés a napfény városában

Kik vagyunk

Szegedi egyetemistákként találkoztunk és közös érdeklődési körünkből fakadóan érdemesnek láttuk e vállalkozás elindítását. 

Missziónk

Szeretnénk, ha elmondhatnánk magunkról, hogy a legjobb szegedi vállalkozásoknak mind mi készítettük a honlapját.

6 lépéses stratégiánk

01.

Felfedezés

Ahhoz, hogy személyreszabott szolgáltatást tudjunk minden ügyfelünknek nyújtani, meg kell ismernünk vállalkozását, elképzeléseit.

02.

Azonosítás

A feltárt adatokból azonosíthatjuk a fő irányt és azokat a területeket is, melyek plusz törődést igényelnek a projekt sikeres kivitelezésének érdekében.

03.

Brainstorming

A koncepció kialakítása közös gondolkozás és eszmecsere eredménye. Az egyediség mellett a felhasználóbarát kialakításra törekszünk.

04.

Fejlesztés

A projekt során nem csak a célcsoport igényeinek, de a Google keresőalgoritmus elvárásainak is igyekszünk megfelelni.

05.

Optimalizálás

A teljes folyamatot végigkíséri, de ebben a fázisban kiemelkedő fontosságú a visszacsatolások kiértékelése.

06.

Átadás

Ha mindent rendben találtál, csapatunk egy utolsó technikai ellenőrzést követően élesíti a munkát.

Csapatunk

Niki

Design

Peti

Honlapkészítés

Rita

Tartalom

Miért válassz minket?

A piac tömve van honlapkészítő vállalkozásokkal, így joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miért pont minket válassz.

Az általunk készített és karbantartott honlapokra garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amíg a mi kezelésünkben áll a weboldal, addig minden jelentkező hibát garanciális javításban, díjmentesen orvosolunk.

A weboldal átadása után sem engedjük el a kezed. Honlapmenedzsment szolgáltatásunknak köszönhetően minden a honlap naprakészen tartásával járó terhet és feladatot ránk bízhatsz! 

Mi nem csak szép, de elsősorban hasznos honlapokat készítünk. Egy weboldalba fektetett összeg nem attól lesz drága, hogy sokba kerül, hanem attól, ha nem térül meg (időben).

Mára sajnos kiüresedett ez a fogalom, de mi kötelességünknek érezzük újra megtölteni tartalommal. Szeretjük a pontosságot és hiszünk az adott szó jelentőségében. 

Legyen honlapod akár 7 napon belül!*
Felgyorsult világunkban egyre nagyobb érték a gyors reakcióidő. Mi megbízható partnered tudunk lenni a gyors reagálásban szűk határidős honlapkészítéssel!
*(Egyszerűbb, maximum 5 oldalas honlap esetén)

0
Elégedett ügyfél
0
Sikeres projekt
0 +
Év tapasztalat
1
Bögre kávé

Dolgozzunk együtt!

Mindig arra törekszünk, hogy együttműködésünk kölcsönösen előnyös legyen. Válassz minket és segítünk eligazodni az online térben!